Üdvözlöm az oldalamra tévedőket!!

Minden út egy lépéssel kezdődik! De mindig az első lépés a legnehezebb! Ancsin Anikó vagyok, egy ötvenes éveiben szárnyaló nő, édesanya, társ. Az online világgal félve és lassan ismerkedtem, de a változás szele engem is megérintett. De hogy is kezdődött? Pár éve még nagyon távol állt tőlem az online világ, a közösségi oldalakat is csak ritkán látogattam. Időm és tudásom nem volt, az akkori munkám nem kötődött az online világhoz. De a mai napig hálás vagyok lányomnak és fiamnak, mert tanítgattak és számíthatok segítségükre az informatika világában jelenleg is eligazodni. Ha régebben azt mondja valaki, hogy saját weboldalam lesz, biztosan nevettem volna. De tudjuk, minden változik, ha elfogadjuk, ha nem. Mégis sokszor észrevétlenül beállunk a sorba. Velem is hasonló történt, amikor a cégem a munkám könnyítéseként egy webeslinket készített számomra. És szinte azonos időben a CaliVita cég is megajándékozta tagjait egy névre szóló “myshop” oldallal. Így történt, hogy én, aki hárított minden online újdonságot, az élet meglepett egyszerre két webes felülettel is! Időm nem volt gondolkozni, hogy akarom-e! Vágjunk bele, ha itt van, kezdjünk valamit a lehetőséggel. És miért ne lehetne egy oldalon, a munkám és a hobbim? Hiszen mindkettő az életem része! És ekkor megszületett a VITÁLNAP weboldal! Ha szükségünk van bármire, nem kell sem időtől, sem tértől függővé tenni, csak pár kattintás és már vásárolhatunk is, legyen az egy CaliVita termék, vagy épp a tetőnkre a napelem!

Az oldal nevében a VITÁL jelentése: élethez szükséges, alapvető, létfontosságú, élettel teli.

A vitalitás számomra = CaliVita étrend-kiegészítő termékek, +egészséges táplálkozás + mozgás + kert, melyben vegyszer nélkül termelek finomságokat!

A NAP: a napenergia = napelem, mellyel, akár a villanyszámlát is elfelejthetjük! Ez a munkám és boldogan segítek másoknak!

image